Välkommen till Ebbot Lundberg & Julia Frejs Julshow!

Två stora personligheter. Två ännu större röster. Välkommen att fira en oförglömlig och väldigt speciell jul med Ebbot Lundberg och Julia Frej på The Old Smokehouse!   

 

Det finns en viss sorts person som verkligen tar över ett rum när de stiger in. Vars självklara karisma och pondus helt enkelt inte går att värja sig emot.

 

När två sådan personer möts leder det antingen till direkt konflikt eller kärlek vid första ögonkastet. Till den senare kategorin hör Ebbot Lundberg och Julia Frej.
Två stora personligheter med ännu större röster ur två generationer som funnit varandra. 

 

Ebbot Lundberg har en bakgrund i inte bara ett utan två av Sveriges största rockband, Union Carbide Productions och The Soundtrack of Our Lives. 
Men det är som soloartist de senaste åren, med medverkan i såväl i TV4s "Så mycket bättre" som sitt eget program "Ebbots Ark" i SVT, som han verkligen blivit folkkär.

 

Julia Frejs uttryck spänner från svensk vistradition i Cornelis anda över till soul av finaste internationella Adele-klass. Hon fick sitt genombrott med en svensk tolkning av Broder Daniels "Shoreline" som spelats miljontals gånger på Spotify. Hon har medverkat i breda folkliga sammanhang som Pluras Kök, Historieätarna och Lotta Lundgren och Erik Haags föreställning "Alla kan äta julbord".

 

När Ebbot Lundberg uppträdde på The Old Smokehouse våren 2019 hade han med sig Julia Frej som gästartist. Där och då stod det klart att dessa två hade mer att ge tillsammans. På scen har de en alldeles särskild kemi som bidrar till att ge showen en underbar känsla av spontanitet och närvaro. Nu är det klart att de kommer göra gemensam sak och återkomma till The Old Smokehouse för en konsertserie lagom till jul. 
Nio datum där ingen kväll kommer vara den andra lik. Kvällar långt från plastiga julgalor i någon ishall. En intim, varm och underhållande afton man sent ska glömma!

 

Välkommen och God Jul!

 

 

 

03/12 Saltsjö-Boo, The Old Smokehouse
04/12 Saltsjö-Boo, The Old Smokehouse
05/12 Saltsjö-Boo, The Old Smokehouse
10/12 Saltsjö-Boo, The Old Smokehouse
11/12 Saltsjö-Boo, The Old Smokehouse
12/12 Saltsjö-Boo, The Old Smokehouse
17/12 Saltsjö-Boo, The Old Smokehouse
18/12 Saltsjö-Boo, The Old Smokehouse
19/12 Saltsjö-Boo, The Old Smokehouse

botbodyblackshadow