TINGSEK- litet stort gammalt nytt mjukt hårt rakt krokigt fint fult

En musikföreställning med Magnus Tingsek & Oscar Johansson.

I höst inleder Tingsek sin turné med hela tre utsålda Victor
iateatern i Malmö. Det kommer bjudas på litet, stort, gammalt, nytt, mjukt, hårt, rakt, krokigt, fint och fult.  En musikföreställning med Magnus Tingsek och Oscar Johansson helt enkelt!


Tingsek har förtrollat sin publik med sitt låtskrivande, sin sångröst och varma scenpersonlighet sedan 2005. I höstas släpptes hans album Amygdala som visade upp en något mognare, souligare artist än tidigare. Albumet följdes av en bejublad miniturné, med utsålda spelningar bland annat på Vasateatern i Stockholm (där han slog publikrekord) och Stora Teatern i Göteborg. I våras återvände han till Stockholm med ytterligare tre utsålda konserter i rad på Södra Teatern.

När det är dags för höstturné är det på nytt med en serie redan utsålda konserter, den här gången tre stycken på Victoriateatern. Hösten bjuder också på nya musikaliska grepp:

– Efter att ha varit ute och spelat med ett sjumannaband i många år så blev jag sugen på att göra någonting mer avskalat. Jag ville ta det tillbaka till mina första år på vägarna för 15 år sedan fast med material i bagaget från sex skivor och många hundra gig senare. Så blev det, berättar Magnus Tingsek och fortsätter:

–Jag tar med mig min vän Oscar Johansson på klaviatur och tillsammans kommer vi att spela låtar från alla mina år som artist och berätta lite om hur och varför jag har gjort dom valen jag gjort. Jag ser fruktansvärt mycket fram emot detta och hoppas att ni gör detsamma. Vi ses i höst!

Tingsek höst 2017:  Biljettlänkar & info här

07 Sep MALMÖ Victoriateatern
08 Sep MALMÖ Victoriateatern
09 Sep MALMÖ Victoriateatern
14 Sep STOCKHOLM Stadsteatern
29 Sep VARA Vara Konserthus
28 Okt SKELLEFTEÅ Nordanåteatern
01 Nov YSTAD Ystad Teater
03 Nov GÖTEBORG Stora Teatern
04 Nov LUND Grand Hotell
16 Nov UPPSALA Reginateatern
(Fler datum tillkommer)botbodyblackshadow