​VÄRVET RUNT - Kristoffer Triumf på turné med Sveriges mesta intervjupodcast

Äntligen åker Kristoffer Triumf på turné med Värvet! Miriam Bryant, Björn Dixgård, E-type, José Gonzales, Uje Brandelius, Petrina Solange, Bob Hansson, Rickard Söderberg och Marianne Mörck är gäster. Nu uppmanar Kristoffer sina följare att själva komma med förslag på lokala gäster på varje ort!

 

​När intervjupodden firar hela åtta år 2020 blir det tillsammans med lyssnarna på deras hemmaplan, på scener över hela Sverige, med en aktuell gäst. 

 

Värvet är sedan 2012 Sveriges största intervjupodcast med ca 200.000 lyssnare i månaden och mäktiga 80 miljoner nedladdningar sedan starten. Kristoffer Triumf har lyckats nå ut till den breda massan genom att på ett nyfiket och avslappnat sätt fått mer än 350 makthavare, kreatörer och underhållare att dela med sig av sina liv och erfarenheter.

 

Även internationella storheter finns bland gästerna vid sidan av den långa raden kända svenskar – Amanda Knox, Noel Gallagher och Bill Maher är några. Värvet har mottagit ett antal priser och utmärkelser och Kristoffer Triumf nominerades år 2013 till Stora journalistpriset för arbetet med podden.

 

Kristoffer Triumf har länge drömt om att göra Värvet live på scen inför publik. Och i samband med att podcasten fyller åtta år 2020 är det äntligen dags! 

 

Värvet kommer att besöka ett tiotal svenska städer under namnet "Värvet Runt". 

 

En aktuell gäst kommer varje kväll att prata med Kristoffer på scen i denna unika talkshow. Nu uppmanar Kristoffer sina följare att själva komma med förslag på lokala gäster på varje ort!

 

4 mars Stockholm, Södra teatern (E-Type)

5 mars Stockholm, Södra teatern (Björn Dixgård)

6 mars Borås, Sagateatern (José Gonzalez)

13 mars Gävle teater (Uje Brandelius)

14 mars Göteborg, Stora teatern (Miriam Bryant)

18 mars Kristianstad, Kulturkvarteret (Petrina Solange)

19 mars Helsingborg, The Tivoli (Bob Hansson)

20 mars Malmö, Moriskan (Rickard Söderberg)

21 mars Lund, Mejeriet (Marianne Mörck)

 

06/09
Köp
GÖTEBORG -Flyttat från 14/3Stora Teatern
15/09
Köp
LUND-Flyttat från 21/3Mejeriet
16/09
Köp
HELSINGBORG-Flyttat från 19/3The Tivoli
17/09
Köp
KRISTIANSTAD-Flyttat från 18/3Kulturkvarteret [Stora salen]
18/09
Köp
MALMÖ-Flyttat från 20/3Moriska Paviljongen
botbodyblackshadow