Wiktoria

Svenska popartisten och låtskrivaren Wiktoria är aktuell med singeln "We Don't Talk". Singeln markerar starten på henne nya musikprojekt som aspirerar mot ett sound med mer inslag av pop och RnB.

 

Under första delen av 2020 kommer Wiktoria släppa tre singlar som leder upp till hennes debutalbum i Maj. Första singeln "We Don't Talk" är skriven tillsammans med det Svenska hitkollektivet Jübel (120 miljoner+ streams). 

 

Med över 70 miljoner streams på låtar så som "Not With Me" (2019), "OMG" (2019), "Save Me" (2018), "As I Lay Me Down" (2017) har Wiktoria ett register av flertal streaming och radiohits. Tre av hennes singlar har nått topp 10 på radiolistan i Sverige. 

 

Wiktorias artistdebut var som en av deltagarna i Melodifestivalen 2016 med den country-inspirerande låten "Save Me" som hon kvalificerade sig direkt till final med. Hon var även en av deltagarna i Melodifestivalen 2017 med låten "As I Lay Me Down" och i Melodifestivalen 2019 med låten "Not With Me", återigen kvalificerad direkt till final båda gångerna. 

 

 

Följ på facebook  Följ på instagram  Lyssna på Spotify  Se på youtube 


botbodyblackshadow