SEMST (stand up)

Efter fyra utsålda turnéer växlar Branne Pavlovic, Ahmed Berhan och Jonatan Unge upp och kastar sig handlöst in i ett samarbete med United Stage Artist.

Under våren 2019 åker SEMST på turné med "En show om ingenting".

De har kallats kulturella provokatörer och rubrikerna har varit svarta. SEMST har aldrig haft som mål att stryka medhårs. Den nya tidens komiker som med intellekt och närvaro byggt upp en trogen skara fans genom åren. För SEMST är ingenting tabubelagt.

SEMST är ett komikerkollektiv som huvudsakligen sysslar med stand up bestående av Branne Pavlovic, Ahmed Berhan och Jonatan Unge. Trion har sedan 2014 gjort hundratals föreställningar över hela landet och jobbat tillsammans med bland annat SVT:s Släng dig i brunnen och tv-kanalen Comedy Central.


Kommande konserter

31/05
STOCKHOLM
Intiman
Köp
Följ på facebook  Lyssna på Spotify 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=https://open.spotify.com/artist/4p0JROOePUbkKTYtUUCH7S?si=hLiy3y8uR7SrfO3EaXRCFA
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (410) Gone. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)


botbodyblackshadow