Sebastian Stakset

Sebastian Stakset säger förlåt. Från missbruk, brott och en kamp fylld av hat har han lämnat sitt förflutna bakom sig. Han har mött Gud och börjat ett nytt liv. Våren 2016 hoppade han av Kartellen och i november samma år släppte han sin första singel på sin solokarriär som heter just "Förlåt".

"Jag vill säga förlåt. Jag har gått från missbruk, brott, och en kamp fylld av hat och lämnat mitt förflutna bakom mig. Jag har mött Gud och börjat ett nytt liv.

Förlåt till mina fans för allt hat som jag har hjälpt till att sprida. Till deras föräldrar, till Socialtjänsten, till polisen, brandmännen, skolorna, ambulanspersonalen, mamma och pappa och min bror, min fru och mina barn – till alla människor i samhället som har berörts av allt jag har gjort och sagt. Jag trodde jag visste allt. Men jag visste ingenting. Jag har gjort så många fel i mitt liv och varit så blind i mörkret att jag inte förstått hur mina handlingar påverkat människor negativt. Till alla som är i samma situation som jag var, vill jag säga: vill du ha ett nytt liv så finns det ett att få."

 

2017 är Sebastian Stakset tillbaka med ny musik, redan i januari kommer singel nummer två.

Följ på facebook  Följ på instagram 


botbodyblackshadow