Pidde P

När Sverige slog ut Italien i VM-playoffens 61:a minuten visste
Petter Hedwall aka. Pidde P direkt att han ville göra en VM-låt. 
Pidde P – tidigare stor favorit under namnet Pidde Pannkaka – har tillsammans med landslagets barn gjort en låt för att heja fram spelarna inför Fotbolls-VM.
Pidde P ville göra något som ingen tidigare gjort, han ville skapa låten tillsammans med spelarnas barn och kontaktade därför spelarnas respektive; däribland Guidetti, Granqvists, Berg, Toivonen, Larsson och Lustig och ’bollen’ var i rullning.

”Jag älskar att uppträda för kidsen och jag älskar även att både spela och kolla på fotboll. Så därför slog jag ihop båda grejerna!”

Ganska snabbt fick han svar från tjejerna som tyckte att det va en grym idé. Efter jul och nyår så började fina, roliga, kärleksfulla inspelningar från spelarnas barn att trilla in. Detta spred sig bland spelarnas respektive och det visade sig att alla ville va med i låten och i början av mars hade hälsningar från alla kommit in.

 

”Fotbollen betyder såklart extremt mycket för spelarna. Men det som betyder ännu mer för dem är såklart deras familj och barn. Jag tänkte att få höra sina egna barns röster/ hälsningar i en låt måste vara det finaste man kan höra...” 


Detta visade sig vara receptet på en låt som både berör och är omöjlig att inte sjunga med till. Med låttiteln ”Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva” hejar Pidde P och landslagsbarnen fram Svenska Landslaget och sina pappor till Moskva.

 

Följande landslagsspelare är stolta pappor till de medverkande: John Guidetti, Marcus Berg, Andreas Granqvist, Kristoffer Nordfeldt, Sebastian Larsson, Mikael Lustig, Robin Olsen Gustav Svensson, Jimmy Durmaz, Ola Toivonen,Jakob Johansson.

Följ på instagram  Lyssna på Spotify  Se på youtube 


botbodyblackshadow