MAYKA

Du känner igen MAYKA som ena halvan av Stockholmsbaserade electropop/rapduon Death Team vars framgångssaga startade med singeln ”Fucking Bitches In The Hood”. Duon fick snabbt fans så som Charlie XCX och Perez Hilton och skördade framgångar så som att hamna som #8 på Spin’s Top 100 Songs of 2015 och med singeln ”Gold” som la sig som #10 på Spotify’s Global Viral 50-lista.

 

MAYKA startade sin karriär inom EDM-scenen. Hon lämnade den lilla hemstaden för Stockholm och med hårt jobb tog hon sig som DJ vidare ut i världen, från LA till Indien. Hon såg till att lära sig allt inom produktion, mixning och att DJ’a. Vilket b.la också ledde henne till att få producera och programleda Musikguiden i P3.

 

Med samma lekfullhet och råa energi som Death Team är MAYKA nu aktuell med sitt soloprojekt där hon experimenterar med olika elektroniska genres så som trap och future bass. Detta kan höras inte minst i hennes senaste singel ’Rich’ som släpptes i slutet av mars 2018 och som roterats flitigt på P3.

Följ på facebook  Följ på instagram  Lyssna på Spotify 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=spotify:artist:4qVmTeHPsnwfF0QcQCGpnl
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (410) Gone. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)


botbodyblackshadow