Margaret

Margaret tävlar i Melodifestivalen 2019 med låten ”Tempo”. Låtskrivare: Anderz Wrethov, Jimmy Jansson, Laurell Barker och Sebastian von Koenigsegg.

 

Margaret slog igenom i Sverige med succélåten ”Cool Me Down”, låten blev en stor radiohit och har över 35 miljoner streams på Spotify. Vi såg henne senast i Melodifestivalen där hon tävlade med låten ”In My Cabana” som tog sig hela vägen till final. Den låg dessutom topp 5 på Spotifys topplista och har blivit en radiohit på radiokanalerna runt om i Sverige.

 

Margarets debutsingel ”Thank You Very Much” släpptes 2013 och blev direkt en hit i flera länder, låten låg bland annat topp 10 i Italien och topp 20 i Tyskland. 2014 släpptes debutalbumet "Add The Blonde" som producerats av svenskarna Joakim Buddee och Martin Eriksson, samt den engelska producenten Ant Whiting som tidigare jobbat med bland andra M.I.A. Albumet sålde platina i Polen och var nominerat till Årets Album på ESKA Music Awards och 2015 vann hon Årets Artist på samma gala. Margaret är förutom sångare och låtskrivare är även designer och modebloggare.

Senaste singeln Lollipop släppte i augusti 2018 och under vintern medverkar Margaret i Stjärnklart med artister som E-type, Kaliffa och Linda Bengtzing.

 

 

Följ på facebook  Följ på instagram  Lyssna på Spotify  Se på youtube 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=spotify:artist:6aGmKxXoKrSdovRUn8MBhZ
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (410) Gone. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)


botbodyblackshadow