Loreen

Knappt två år har gått sedan vi hörde något nytt med Loreen men nu är det dags. Under dessa två år har hon jobbat med några av musikbranschens främsta producenter i studios runt om i världen. Singeln ”Walk With Me” är startskottet - mer musik kommer 2020.

Hon är fullständigt unik. Med albumet ”Ride” visade Loreen upp en ny sida av sig själv. Kvar fanns rösten som tagit henne hela vägen till vinst i Eurovision Song Contest och nu tilläts den ta ännu mer plats. Publiken hittade henne direkt och tillsammans med den eviga allsångsklassikern ”Euphoria” är varje konsert en form av väckelsemöte för de hängivna fansen. 

Loreen slog igenom med sin vinst i Eurovision Song Contest 2012.
Vinnarlåten "Euphoria" blev en världshit som nådde förstaplatsen på topplistorna i hela 21 länder.    

Samma år kom även kritikerrosade debutalbumet ”Heal” med singlarna "My Heart is Refusing Me" och "Crying Out Your Name” och sedan dess har hon turnerat Europa runt med korta mellanlandningar i studion.

I början av 2017 medverkade Loreen än en gång i Melodifestivalen med låten ”Statements” som fick stor uppmärksamhet och i november samma år släpptes det andra fullängdsalbumet "Ride". Med ”Ride” tog Loreens musik en ny vändning där hon presenterar en ärligare sida av sig själv och låter publiken ta del av hennes väg till kreativ frihet.

 

 

Kommande konserter

14/03
IDKERBERGET
Äventyrsgruvan
Info
21/03
VIKING LINE
Cinderella
Info
14/08
Info
Följ på facebook  Följ på twitter  Lyssna på Spotify  Lyssna på iTunes  Lyssna 


botbodyblackshadow