Lizette Lizette

I februari 2019 släppte Lizette Lizette sitt andra album ”NON”.

 

"Fy fan vad bra den här låten var! Det hände saker i mig som det är ovanligt att det händer när jag lyssnar på musik", utbrast Tina Mehrafzoon i P3s Musikguiden.

 

"Sensuell, skön klubbmusik" sammanfattade Fredrik Strage sin hyllning i TV4s Nyhetsmorgon och drog paradeller till både Madonna och 80-talets gayvärld i New York.

 

”Lizette Lizette är råcool med en unik punk-estetik och mjuk sångröst, en kombo som jag gärna infinner mig i” skrev Nöjesguiden och plockade fram en glad gubbe som betyg.

 

Själv beskriver Lizette Lizette sitt svala men tunga sound med ”som Enya går på Berghain” med hänvisning till etnodrottningen och den legendariska festborgen i Berlin.
Såväl svenska som brittiska QX hyllar faktumet att ”NON” handlar om att definiera sig som ickebinär och Lizette Lizette gjorde nyligen stora intervjuer med båda magasinen. Musikvideon hade svensk premiär på SVTs PSL och internationell premiär på ansedda sajten Katblut. Lovorden har kommit från alla möjliga håll, BON Magazine, Aftonbladet Musik, Zero Magazine och Pop Justice är några värda att nämnas lite extra.

 

Den icke-binära artisten Lizette Lizette har sedan debutskivan ”Queerbody” 2017 haft en stadigt växande fanbase både i Sverige, Tyskland och USA.
Live är det en upplevelse i sig, nyskapande projektioner delar scen med vouge-dansare och tar med fansen på en riktig resa.

 

 

 

Följ på hemsida  Följ på facebook  Följ på instagram  Lyssna på Spotify 


botbodyblackshadow