Joakim Lundell

Multiartisten Joakim Lundell slog rekord 2017/2018 med fem singlar på Top 5 (varav två förstaplatser) samt streamingrekord med jättehiten "All I need". På 1,5 år har han streamat 130 miljoner på Spotify och albumet "Feelings" (2018) har fortsatt ökningen och värvat nya skaror fans i USA, Asien och Europa.
All Joakims musik bygger på  hans dramatiska liv och uppväxt, som flera hundra tusen svenskar också kunnat läsa om i storsäljande självbiografin "Monster".


Under våren och sommaren 2018 blev Joakims historia och hela universum en sprakande visuell liveshow med premiär på Annexet i februari. En turné som växte under året till ett enormt publikklimax en sen natt i Åbo på Rock-off-festivalen, som Åländarna sent kommer att glömma.

Joakim Lundell driver också Sveriges största inhemska Youtubekanal  "Jocke & Jonna" som en vanlig svensk fredagskväll lockar en större publik än SVT och TV4 tillsammans. Han är utan tvekan en av landets största influencers. Med alla hitsinglarna i bagaget samt en liveshow utöver det vanliga med pyro, gäster och dansare fortsätter Joakim Lundell framåt med täta releaser och nya turnédatum 2018/2019.

 

 

Följ på facebook  Lyssna på Spotify  Se på youtube 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=spotify:artist:0XNvr6bnNywV946ZKaJtr0
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (410) Gone. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)


botbodyblackshadow