Gissberg

För fem år sen la han upp sin första video på Youtube, en akustisk mashup av Ison & Filles 'Vår Betong' och Stor & Aleks 'Stationen'. Den har idag nästa 3 miljoner visningar och har delats av en mängd profiler, däribland Zlatan.


Sommaren 2018 släppte han somriga poplåten 'Klä av mig' som har producerats av Jakob Big Brain Koppanski, som även är producent för Kaliffa.

25-åriga Joakim Gissberg är Sundsvallssonen som efter gymnasiet packade ned gitarren och drog till LA för att spela college football och göra musik. Fotbollsproffs blev han aldrig, men musikkarriären tog fart och hittills har han släppt två EP:s, en handfull framgångsrika singlar och samarbetat med bl.a DC Grimsta och Alpis.

Själv beskriver han 'Klä av mig' som en nystart:
”Musiken som jag släppt tidigare har kommit till under en mörkare period i livet, nu är jag på en ljusare plats och är redo för nästa steg. 'Klä av mig' är popigare och är en lättsam låt som stämmer bättre överens med vart jag är idag. Sen har det varit sjukt kul att jobba med Jakob Koppanski, det känns verkligen som att jag har hittat hem”, förklarar Gissberg.

Följ på hemsida  Följ på facebook  Följ på instagram  Följ på twitter  Lyssna på Spotify  Se på youtube 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=spotify:artist:0kDLpXsC5aGG75k3zDhaO4
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (410) Gone. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)


botbodyblackshadow