Danny Saucedo

Efter två grammis och fyra hyllade album som soloartist har Danny Saucedo erövrat svenska folkets hjärtan. Han står starkare än någonsin med ständigt nya hitlåtar på listorna, som ”Dör för dig”, ”Såsom I Himlen” och ”Brinner i bröstet”.

Under hösten 2017 var det premiär för Dannys krogshow ”NU” på Hamburger Börs i Stockholm. En helt unik och nyskapande show, med fascinerande videoteknik, ljus- och ljudeffekter. Allt signerat Fredrik ”Benke” Rydman. Showen blev en succé och förlängdes till våren 2018 och sattes även upp på Gothia Towers i Göteborg.

 

"... Med denna föreställning vill jag visa för publiken var jag varit, och vart jag är på väg, men framför allt var jag befinner mig just NU!... " - Danny Saucedo.

 

Recensioner av krogshowen "NU" på Hamburger Börs:

 

”Danny som krogshowsartist - är han redo för det? Jajamän. När han strösslar hits i maxiformat är det bara att hålla i sig.”

+ + + + - Aftonbladet

 

”Det är nämligen på en intim scen som denna med en bombastisk show som Danny är som allra bäst.”

+ + + + - Expressen

 

Följ på hemsida  Följ på facebook  Följ på instagram  Lyssna på Spotify  Lyssna på iTunes 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=https://open.spotify.com/artist/5tVyieWwN9j09jXUovK2zN
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (410) Gone. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)


botbodyblackshadow