Arrhult

 

Abbey och Agnes. 17 och 20 år gamla som drömmer om att turnera hela världen. De växte upp med en mamma i Arvika som lyssnade mycket på Madonna och Kylie Minogue, som skapade ett stort musikintresse hos syskonen redan i ung ålder. Dessa artister har mycket starka visioner om vilka dom är och vad de representerar.  Arrhult blev inspirerade och bestämde sig för att börja skriva egen musik och hitta en egen röst som beskriver och visar vilka de är. 

 

 

De har hittills experimenterat mycket med vilken typ av musik de vill skriva och framföra. De har medverkat som låtskrivare och vokalister på Joakim Lundells multi-platina sålda singlar under 2017. Vilket gjorde att svenska folket fick upp ögonen för Arrhult, inte bara som artister utan också som låtskrivare. Fantastiska sådana. 

 

 

Arrhult får ofta frågan om vem i musikvärlden de skulle beskriva sig som, och Arrhult ser sig inte som någon annan. De ser sig som en ny typ av artist som blivit influerade av film och text. De vill skapa någonting annorlunda när det kommer till deras estetik och musik. Att helt enkelt skapa en blandning mellan det visuella och det magiska inom musik. 

 

 

Deras nya singel ’Kids of Paris’ är en elektronisk RnB/pop låt med mycket starka budskap. När de skrev låten ville de skriva om något många kan relatera till och även någonting som de själva har erfarenhet av. Att vara ensam med sina inre röster som säger att man inte duger. Hur man kan ta osäkerhet och självhat – och resa sig ur askan med självkärlek och en vilja att bli starkare varje dag. Låten speglar hur alla ska få lov att vara sig själva och att kärleken övervinner hat i längden. Att vara annorlunda är en fördel, inte en motgång. 

 

 

Musiken är något som de inte kan leva utan. Ett driv som ingen annan att skapa en ny typ av artist som inspirerar och skapar en trygghet hos människor. Någon att tro på och växa tillsammans med. Starka budskap med en popkänsla.

 

 

 Arrhult är framtidens artist: unga, modiga, kreativa och drivna 

 

 

Följ på facebook  Följ på instagram 


botbodyblackshadow