Om oss

Us10 WebMusiken är evig. Den må spelas runt lägerelden, i folkparken, på klubbar eller i arenor. Sådant ändras. Men att uppleva och känna musik är en oföränderlig konstant genom generationerna. Så kommer det fortsätta att vara så länge människor har hjärtan som vill bli berörda och fötter som vill dansa.

Musikbranschen genomgår väldigt stora förändringar. Digitaliseringen av musiken har inneburit en revolution, och vilka vägar musikindustrin i framtiden kommer att ta kan man bara spekulera i. I en värld där internet gör att allt är tillgängligt erbjuder däremot konsertupplevelsen något unikt. Möjligheten att uppleva något i stunden och som aldrig kommer tillbaka. Det kollektiva elementet i en konsertupplevelse blir också allt viktigare. Att ha något att samlas kring. De krafter som frigörs i mötet mellan artist och publik är något närmast magiskt när allt stämmer.

United Stage är i dag det största oberoende företaget inom Nordisk nöjesindustri när det gäller att representera svenska artister. Utöver rollen som turnéproducent verkar vi även inom området artistmanagement där vi är ett av Skandinaviens ledande företag. Vi säljer även våra tjänster till företagsevent samt driver egen konsertverksamhet. Vi representerar exklusivt 160 artister och genomför årligen över 2000 arrangemang.

United Stage grundades 1984 vilket innebar att vi 2014 firade vårt 30-års jubileum.

Världen är en föränderlig plats och med den musikindustrin. Vi på United Stage tror på musiken. Vi tror på magin i mötet mellan artist och publik. Det är egentligen ganska enkelt.

United Stage Artist är Miljödiplomerade.

Anders Larsson
VD

botbodyblackshadow