​1900 - En audiovisuell upplevelse på turné i höst

Efter att raskt sålt ut hela sex datum i vår på Orionteatern kommer nu Christian Gabels föreställning med musiken från albumet 1900 och Tekno ges sig ut på turné. I oktober sätts föreställningen upp i Oslo, Malmö och Göteborg.

"1900" är Christian Gabels (Bob Hund, Thåström) soloprojekt, där han med hjälp av gammalmodig inspelningsutrustning och ett oslagbart sinne för minimalistiska melodier återbesöker och omarbetar det föregående seklet i brusiga ljudkollage.

Tillsammans med ett komplett band, scenograf Mats Sahlström samt Linus Johanssons videoprojektioner framför Gabel för första gången musiken från albumen ”1900” samt ”Tekno” – en audiovisuell helhetsupplevelse som förflyttar publiken till en plats av svunnen tid och minnen av saker som aldrig ägt rum. Bandet består av Lisa Nordström, Andreas Söderström, Josefin Runsteen och Per Eklund

Intresset för spelningarna på Orionteatern har varit enormt och biljetterna till de sex föreställningarna sålde i det närmaste omgående slut. Nu är det klart att Christian Gabel tar turnén på turné i höst för nedslag i Oslo, Malmö och Göteborg.

1900 - En audiovisuell upplevelse 

24 maj STOCKHOLM Orionteatern (Slutsålt)
25 maj STOCKHOLM Orionteatern (Slutsålt)
26 maj STOCKHOLM Orionteatern Matinéspelning (Slutsålt)
26 maj STOCKHOLM Orionteatern (Slutsålt)
27 maj STOCKHOLM Orionteatern Matinéspelning (Slutsålt)
27 maj STOCKHOLM Orionteatern (Slutsåld)
03 okt OSLO (NO) Vulkan Arena
04 okt MALMÖ Inkonst
05 okt GÖTEBORG Stora Teatern
06 okt GÖTEBORG Stora Teatern

Biljetter hittas via respektive spelställe

botbodyblackshadow