Nyheter

Lars Winnerbäck på stor sommarturné »

Efter att ha turnérat i avskalad produktion den senaste tiden är nu Lars Winnerbäck äntligen tillbaka på scenerna runt om i Sverige - den här gången i sällskap av både ett fantastiskt band och en magisk produktion.

Läs mer »

Wilmer X firar 40 år »

En ren, oförfalskad kärlek till musik. Till svängig rythm’n’ blues, skitig garagerock, rå blues och självhäftande poprefränger. Det är det fundament på vilket Wilmer X karriär vilar. En musikalisk resa som 2018 firar 40 år sedan den inleddes.

Läs mer »

Kikki Danielsson på vårturné »

Kikki Danielsson, en ikon i svenskt musikliv, är högaktuell med nytt album och medverkan i TV4:s ”Så mycket bättre”. I vår ger hon sig ut på vägarna på en omfattande turné.

Läs mer »

Darin på vårturné »

Nu är det äntligen dags för Darins andra album på svenska – den 17 november släpps uppföljaren ”Tvillingen”, och i vår ger han sig ut på en stor Sverigeturné med premiär i Göteborg den 22 februari 2018.

Läs mer »

...har du sett världen »

En musikföreställning om Malmö och Mikael Wiehe på Malmö Live våren 2018. Mikael Wiehe, Nour El-Refai, Edda Magnason och Malmö SymfoniOrkester tar oss med på en resa genom Mikael Wiehes liv och Malmö stads förvandling fram till idag.

Läs mer »

"CHANGES" - Thomas Di Leva tolkar David Bowie »

"CHANGES" är uteslutande en hyllning till David Bowie. En fascinerande show i tid och rum där publiken får njuta av Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Di Leva ackompanjerad av några av Sveriges bästa musiker.

Läs mer »

Johnossi på höstturné »

Dags för rockduon att ge sig ut på klubbturné i Europa och Sverige.
Med hitsen "Hands" och "Air is Free" från senaste albumet utlovas en bombastisk scenshow med ett av Sveriges absolut bästa liveband.

Läs mer »

Tingsek på höstturné med musikföreställning »

I höst inleder Tingsek sin turné med hela tre utsålda Victoriateatern i Malmö. Det kommer bjudas på litet, stort, gammalt, nytt, mjukt, hårt, rakt, krokigt, fint och fult.  En musikföreställning med Magnus Tingsek och Oscar Johansson helt enkelt!

Läs mer »

Anna Ternheim på höstturné »

Anna Ternheim ger sig i höst ut på Europaturné. Den här gången i en avskalad sättning endast tillsammans med pianisten Martin Hederos. Premiär i Bern 16/11 och Sverigepremiär i Örebro 24/11.

Läs mer »

Henrik Berggren på höstturné »

Henrik Berggrens återkomst med sommarens turné kan bara beskrivas som en triumf. I höst följer artisten upp succén med en rad konserter. Premiär på Lisebergshallen och avslutningen på Annexet.

 

Läs mer »

Riddarna tillbaka med nytt album »

Tre år har gått sedan Riddarnas senaste album Under jorden (2014). Nu i höst är Riddarna äntligen tillbaka med sitt fjärde album. Skivan, som har förärats titeln En Annan Tid är inspelat på bandets hemmamarker på Gotland.

Läs mer »

Hyllad Barbro Hörberg-föreställning på turné »

"Med ögon känsliga för grönt - en musikalisk biografi om Barbro Hörberg" ger sig ut på turné. Frida Hyvönen, Love Antell och Mattias Alkberg är några av artisterna som hyllar kultartisten Hörberg i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå under hösten.

Läs mer »

Ny föreställning med Anders och Måns »

Hösten 2017 följer duon upp 2014 års hyllade turné Primater med Topplån med föreställningen Nu har vi väl trevligt? Föreställningen har premiär på Lunds Stadsteater den 19 oktober och turnerar sedan under hösten i hela landet.

Läs mer »

Melissa Horn på höstturné »

Melissa Horn ger sig i höst ut på turné. Den här gången skalar hon av och kommer att framträda helt solo. Turnén inleds med två kvällar på Cirkus i Stockholm.

Läs mer »

Sommarturné - John De Sohn »

John De Sohn inleder sommaren med nya singeln ”Hum With Me”. En singel som han själv producerat och skrivit tillsammans med Andreas Moe. Den 16 juni är det premiär i Borlänge för sommarens turné.

Läs mer »

Sommarturné - Iiris Viljanen »

Iiris Viljanen är en av de mest kritikerrosade popartisterna i Sverige just nu. I höstas släppte hon sitt hyllade album "Mercedes" och i sommar hör vi albumet live på en rad platser runt om i Sverige.

Läs mer »

Mattias Alkberg på höstturné »

I höst släpps Mattias Alkbergs nya album "Åtminstone artificiell intelligens" (Teg Publishing). Hans tjugosjunde i ordningen. I samband med det ger han sig ut på en omfattande turné.

Läs mer »

Sommarturné - Markoolio »

Fem års väntan är äntligen över när Markoolio släpper nya singeln ”Bastukungen” den andra juni. Samma dag startar sommarens turné som sträcker sig från Luleå i norr till Malmö i söder.

Läs mer »

Sommarturné - Panetoz »

Varenda fredag i maj har Panetoz släppt nya låtar under högtiden "Maj Life". Idag är det premiär för månadens sista låt – den sambadoftande "Funk Do Suécia". Med fyra nya låtar på repertoaren beger sig dessutom Panetoz redan imorgon lördag ut på en Sverigeturné.

Läs mer »

Sommarturné - Samir och Viktor »

Samir & Viktor är aktuella med nya singeln ”Kung”, som redan streamats över en miljon gånger. En riktig sommarhit för publiken att sjunga med i under den 18 stopp långa sommarturné som släpps idag.

Läs mer »

Sommarturné - Boris René »

Sommaren 2017 tar Boris René med sig Mello-hiten ”Her Kiss” ut på vägarna när han åker på turné med start i Malmö den 25 maj. Till hösten väntar föreställningen ”Möjligheter Tour” med uppmärksammade Aron Anderson.

Läs mer »

Sommarturné - Slowgold »

​Med början på Debaser Strand fredagen den 26 maj, ger sig Slowgold ut på sommarturné. Slowgold är Amanda Wernes musikaliska alias. Hon skapar tidlösa, poetiska historier som bärs fram genom drömsk prärierock.

Läs mer »

Sommarturné - Lisa Ajax »

​Att Lisa Ajax skulle bli artist stod klart tidigt. Hon började sjunga redan som sexåring och tio år senare slog Lisa igenom då hon kammade hem förstaplatsen i Idol. I maj släpps en samlingsskiva med hennes största hits hittills och med det materialet ställer sig Lisa på de svenska scenerna i sommar.

Läs mer »

Sommarturné - NANO »

”Hold On” med NANO är redan en av 2017:s allra största låtar med över 11 miljoner streams på Spotify – mest spelad av all musik i svensk radio, parkerad som etta på Svensktoppen för att nämna några av alla framgångar hittills. I sommar tar NANO med sig sitt band och besöker ett tiotal festivaler och spelplatser.

Läs mer »

Sommarturné - Pernilla Andersson »

Pernilla Andersson är åter redo att möta publiken i sommar på en 16 datum lång turné. Premiären sker ikväll på Lisebergs Taubescen och följs av både egna spelningar och utomhuskonserter i Skåne tillsammans med Hasse Andersson och Nisse Hellberg.

Läs mer »

Sommarturné - Syster Sol »

​Isabel ”Syster Sol” Sandblom är en av Sveriges starkaste liveartister. I vår har hon tagit steget till independentartist med etiketten Galant där hon hunnit släppa de två singlarna ”Flamman” och ”Voodoo”. Singlarna följs av en rad spelningar i sommar med start 22 juni i Göteborg.

Läs mer »

Ny singel och spelningar med Ulf Stureson »

Ulf Stureson blev legendarisk på egen hand mycket genom sitt debutalbum “I overkligheten” (1996). Det har gått tio år sedan det senaste albumet, men nu är längtan över. Albumet kommer heta "Alfta förr och nu" och släpps 25 augusti. Idag släpps biljetter till en rad konserter i höst.

Läs mer »

Sommarturné - Julia Frej »

Julia Frej slog igenom med sin tolkning av Broder Daniels ”Shoreline”. Idag släpper hon Fröken Frejs Epistlar, en femspårig debut-EP med egenskrivet material. Debuten följs av en turné under sommaren.

Läs mer »

Sommarturné - Johnossi »

I februari släppte Johnossi sitt femte album Blood Jungle, efter tre och ett halvt års tystnad. Releasen har följts av bejublade konserter under våren och nu fortsätter rockduon succén med en 15 stopp lång sommarturné i Sverige och Europa. Turnén tar avstamp på Gröna Lunds stora scen imorgon den elfte maj.

Läs mer »

Sommarturné - Wiktoria »

Med sin omisskännliga röst vann Sveriges okrönta drottning av countrypop återigen folkets kärlek i Melodifestivalen med låten ”As I Lay Me Down”. I sommar kommer Wiktoria till ett 30-tal platser runt om i landet med start i Gislaved i slutet på maj.

Läs mer »

Sommarturné - De Vet Du »

De Vet Du rivstartade 2017 med en debut i Melodifestivalen med låten ”Road Trip” och tio spelningar på en månad i april. Idag presenteras ytterligare 20 turnédatum med start i Rättvik på lördag.

Läs mer »

Sommarturné - Kaliffa »

Stjärnskottet Kaliffa har gjort stort avtryck på den svenska hiphop- och reggaescenen. Sedan solokarriären startade på allvar hösten 2015 med singeln ”Spontanitet” har Kaliffa gjort över 80 solo-gig runt om i landet. Idag presenteras de tio första datumen på sommarens turné.

Läs mer »

Rebecka Törnqvist spelar i Stockholm »

Det har gått sex år sedan Rebecka Törnqvist släppte sitt senaste fullängdsalbum. Inom kort kommer nyskriven musik och Rebecka kommer att turnera under 2017. Det allra första livstecknet är en konsert på Södra Teatern i Stockholm den 31 maj.

Läs mer »

Tjuvjakt drar på turné »

Hiphopkollektivet Tjuvjakt har över 50 miljoner streams på Spotify och är en av Sveriges starkaste hiphop-akter just nu. I år siktar de mot skyarna och släpper en EP till våren som följs av en stor turné runt om i landet.

Läs mer »

Unik trio på sommarturné »

Under sommaren 2017 bjuds sju städer i södra Sverige på en trippel konsertupplevelse med artisterna Pernilla Andersson, Nisse Hellberg och Hasse Andersson. Trion bjuder in till utomhuskonserter där de låter sina många låtskatter förgylla sommarkvällen.

Läs mer »

De Vet Du på vårturné »

De Vet Du debuterade i Melodifestivalens första deltävling med låten ”Road Trip”. Gruppen charmade publiken och tog sig till ”Andra chansen” och bidraget seglade in på en tredje plats på Spotify. Gruppen som ständigt turnerar på landets klubbar följer upp mello-succén med hela tio spelningar på en månad.

Läs mer »

Vårturné för norska Gabrielle »

Den 16 mars gör Gabrielle sin första konsert i Sverige efter genombrottet med ”5 Fine Frøkner”. Därefter följer en rad spelningar runt om i landet. Gabrielle kommer även att släppa en ny låt sista fredagen i varje månad fram till maj, då hennes nya EP beräknas släppa.

Läs mer »

Tiggrinnanturnén 2017 »

2017 fortsätter Tiggrinnanturnén. Tillsammans med pianot och sin följeslagare sedan 23 år, Fredrik Rönnqvist, spelar Pernilla Andersson musik från albumet "Tiggrinnan" och väljer också favoriter ur både egna coh andras låtkatalog.

Läs mer »

Miriam Bryant - Rocket Tour »

I vår ger Miriam Bryant tre exklusiva spelningar i Göteborg, Lund och Stockholm. I januari släppte hon senaste singeln "Everything" som stadigt klättrar på listorna och snart kommer nya singeln ”Rocket”. Innan sommaren är här kommer även en EP med två nya spår.

Läs mer »

Tre kvällar i rad för Tingsek »

Det var stort tryck när biljetterna släpptes till Tingseks två spelningar på Södra Teatern i vår. Därför adderas nu ytterligare ett datum vilket innebär att Malmösonen intar scenen hela tre kvällar i rad den 3, 4 och 5 mars.

 

Läs mer »

Nisse Hellberg på turné i vår »

Nisse Hellberg är aktuell med sitt åttonde album ”Vägen västerut”. Första veckan klättrade albumet in på en tredje plats på Sverigetopplistan och vid releasespelningarna i Malmö blev det publikrekord. I mars åker Nisse Hellberg på vårturné - med premiär i Stockholm den 2 mars.

Läs mer »

Iiris Viljanen på turné »

Iiris Viljanen är en av de mest kritikerrosade popartisterna i Sverige. Nu är det klart att Iiris Viljanen gör en efterlängtad, egen turné med konserter i Lund, Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer »

Emil Jensen aktuell i höst »

Den 28 oktober släpper Emil nytt album med titeln ”Två naturliga armar” och ger sig ut på en omfattande turné genom hela Sverige med sin nya föreställning ”Flyktpotatis”.

Läs mer »

Danny aktuell med krogshowen "NU" »

Danny firar 10 år som artist med en unik krogshow på Hamburger Börs! Showen "NU" bjuder på energi, musikalitet och mycket dans i en spektakulär inramning i regi av Fredrik "Benke" Rydman.

Läs mer »

Mikael Wiehe »

firar 70 år med stor nordisk turné.
Med start 6 oktober i Linköping ger sig Wiehe ut på en nästan 40 datum lång höstturné för att spela sina mest kända låtar i ny tappning.

Läs mer »

Emil Jensen sommarpratar »

I höst ny föreställning, stor turné med 50 spelningar och nytt album. Den 12 juli är det också för första gången dags för Emil Jensen att vara sommarpratare i P1. 

Läs mer »

Nisse Hellberg på sommarturné »

Mitt i arbetet med sitt kommande album tar Nisse Hellberg en paus från studion för att ge sig ut på sommarturné med premiär nästa vecka. Idag presenteras de 12 första spelningarna. 

Läs mer »

De Vet Du sommarturné »

De Vet Du är kända för sina humoristiska låtar och musikvideor. Aktuella med nya låten "Shadez Inomhus" ger sig bandet ut på en stor sommarturné med start till helgen.

Läs mer »

Timbuktu & Damn! åker på sommarturné »

I sommar åker Timbuktu tillsammans med svenska funkgiganterna Damn! ut på turné och idag blev det klart att de gör ett efterlängtat stopp på Bråvallafestivalen. Tillsammans gör Timbuktu & Damn! totalt 12 spelningar i Sverige och Norge

 

Läs mer »

Plura, Wiehe och Forsberg på sommarturné »

American Songbook – på svenska är namnet på den gemensamma turné Mikael Wiehe, Ebba Forsberg och Plura Jonsson gav sig ut på i våren 2015. I sommar gör den aktade trion en efterlängtad repris på förra årets livesuccé.

Läs mer »

Stor turné och nytt album med Emil Jensen »

Den 28 oktober släpper han nytt album och ger sig ut på en omfattande turné genom hela Sverige med sin nya föreställning ”Flyktpotatis”. Turnén, som är ett samarbete mellan United Stage och Riksteatern, har redan hela 48 st datum 

Läs mer »

kent ger ytterligare extrakonserter »

I lördags släppte vi biljetterna till kents avskedsturné. Två timmar och över 200.000 sålda biljetter senare var samtliga av bandets konserter i Sverige utsålda. Nu släpps biljetter till ytterligare tre extrakonserter i Göteborg , Malmö och Stockholm.

Läs mer »

Turnépremiär för Bob Hund »

Med premiär i morgon på festivalen by:Larm i Oslo drar Bob Hunds vårturné nu igång. Flera av vårens konserter är redan slutsålda och andra har bara ett fåtal biljetter kvar.

Läs mer »

Slowgold förband på Ebbot Lundbergs vårturné »

Slowgold, eller Amanda Werne som det står i passet, har precis kammat hem ett Manifestpris efter att ha varit nominerad i två kategorier. Idag har vi glädjen att berätta att hon kommer att vara support åt Ebbot Lundberg & The Indigo Children i vår.

Läs mer »

botbodyblackshadow