Darin

 

För två år sedan bestämde sig Darin sig för att ta en ny väg i sitt artisteri – texter på svenska, mer organisk musik och släppa musiken på sitt egna skivbolag. Det blev en jättesuccé! Nu är Darin tillbaka med nyskrivna låtar, först ut är "Ja må du leva".

 

Darins första singeln på svenska "Ta mig tillbaka" släpptes för två år sedan och sålde hela 5 ggr platina (1x Platinum är 40.000 sålda digitala ex), toppade radiolistor, streaminglistor och svensktoppen flera månader i sträck. Albumet Fjärilar i magen gick 1 x platina och intog första platsen på den svenska albumlistan och en stor konserthus-turné blev slutsåld.

 

Den 31 mars släpptes nya singeln "Ja må du leva" från kommande album som släpps senare i år. Låten är skriven av Darin och Peter Kvint, producerad av duon Smith & Thell och mixad av Ollie Olson.

 

Darin om nya låten:

 "Vi lever i en värld som kräver mycket av oss. Det finns många ideal som vi ska följa och sträva efter, som egentligen inte är tillräckligt viktiga för att ta ett så stort fokus i vår vardag. Jag tycker att det finns mycket viktigare saker att fokusera på, som att ha roligt och göra saker man blir inspirerad och glad av. Texten är en tröst som uppmanar till att fira livet."

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Kommande konserter

Inga kommande konserter
shop
Följ på hemsida  Följ på facebook  Följ på instagram  Följ på twitter  Lyssna på Spotify 


botbodyblackshadow